6 Nödvändiga Accessoarer För Män

Innehållsförteckning
En manlig modell i kostym

Att klä sig snyggt och välja rätt accessoarer är en konst som alla män bör bemästra. I denna artikel kommer vi att gå igenom sex nödvändiga accessoarer som varje man bör ha i sin garderob för att kunna vara välklädd och stilmedveten oavsett tillfälle.

En Elegant Herrklocka

För mig är en elegant herrklocka mer än bara ett sätt att hålla koll på tiden. Det är en symbol för stil, klass och sofistikation. Oavsett om du väljer en klassisk Rolex, en sportig TAG Heuer eller en elegant och stilren klocka från BOSS, är det en accessoar som säger mycket om vem du är. Det är en accessoar som jag tycker att varje man bör äga.

En BOSS-klocka

En Smartklocka

Exklusiva, eleganta herrklockor i all ära, men till vardags är smartklockor så mycket mer av värde. De flesta smartklockorna fokuserar idag mycket på hälsa, vilket är jag anser vara en bra sak. Att kunna se antal steg, min stressnivå och hur bra eller kass min sömn är, är värt mycket för mig. Själv äger jag en Samsung Galaxy Watch 5 och är mycket nöjd med den.

En svart samsung Galaxy Watch 5

Ett (eller flera) par solglasögon

Nu när sommaren 2023 officiellt är här, är ett par vansinnigt snygga, svarta bågar för mig ett måste. Jag rekommenderar alltid ett par klassiska Wayfarer-solbrillor, men för dig som gillar annat kan du kolla in vår artikel om trendiga och tidlösa solglasögon för herr här på Mansmodet.

Ett par svarta Wayfarer-solglasögon

En slips eller en fluga

Jag ska vara ärlig, det är inte ofta jag använder varken slips eller fluga. Men då och då så sker det där formella tillfället och dessa små plagg ger resten av kostymutstyrseln ett ordentligt lyft. Se till att du har koll på hur man knyter en slips bara.

En axelremväska

Jag vill inte vara den som klagar, men bland det värsta med sommaren är att jag inte har en aning om var jag ska lägga alla mina grejer. Husnycklar, bilnycklar, mobiltelefon och snusdosan får slåss om det begränsade utrymmet som mina linneshorts erbjuder. Lösningen är dock mycket enkel. Skaffa mer utrymme! Hur då? En enkel axelremväska fungerar alldeles utmärkt!

En axelremväska i läder

In-ear Hörlurar

Ett av de mest självklara tipsen på denna lista. Jag dunkar musik nästan hela dagarna långa, men när jag lämnar hemmet känns de extra viktiga. Det finns en uppsjö in-ear hörlurar av olika kvalitet. Själv använder jag mig utav ett par Supra Nero TX Pro av svenska Sound by Sweden. Vad gäller ljudkvalité har jag absolut ingenting att klaga på. Mikrofonen är dock ingenting man hänger långt upp i julgranen, och jag saknar en telefon-app för att kunna pyssla lite extra med inställningar. Något jag hoppas Sound by Sweden åtgärdar till nästa gång de lanserar in-ear hörlurar, för i sin prisklass är Supra Nero TX Pro oslagbara.

Med dessa accessoarer i din garderob kan du vara säker på att du alltid är redo för alla typer av tillfällen och aktiviteter. Kom ihåg att det är detaljerna som gör helheten, så investera i kvalitet och välj accessoarer som passar din personliga stil. Lycka till i jakten på de perfekta accessoarerna!

Picture of Fredrik Sjunnesson
Fredrik Sjunnesson
Fredrik Sjunnesson är namnet bakom denna blogg, en modeentusiast med ett öga för stil. Trots att han inte har en formell bakgrund inom modeindustrin, brinner Fredrik för att utforska modevärlden genom sin egen unika lins. På sin blogg delar han med sig av sina personliga stilval och tipsar om stilar och plagg som fångar hans öga. Genom att blanda sin egen smak med aktuella modetrender, strävar Fredrik efter att inspirera sina läsare att hitta sin egen stil och känna sig självsäkra i sina modeval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer